Радіо онлайн

Погода

Глибочок 

Відправити СМС

Телефонна книга

Наші друзі

Виправ помилку.

Система Orphus




Вітаю Вас Гість | RSS

| | | |
Головна » 2015 » Серпень » 9 » Відбулося відкриття оновленого приміщення Глибочанського фельдшерсько-акушерського пункту
12:09
Відбулося відкриття оновленого приміщення Глибочанського фельдшерсько-акушерського пункту
07 липня 2015 року у селі Глибочок, за участі голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Вікторовича Коровія, відбулося відкриття оновленого приміщення фельдшерсько-акушерського пункту.

У заході також взяли участь: голова Тростянецької районної державної адміністрації Помагайбо В.В., голова районної ради Лобань Л.І., головний лікар КУ «Тростянецький РЦ ПМСД» Пересунько В.А., голова благодійного фонду С.Тігіпка Семерня А.В., керівник ПОП «Зоря» Тирса С.О., Глибочанський сільський голова Горбань В.Г., жителі громади , комунальні ЗМІ району.

Зі словами вітання до присутніх звернувся керівник області Валерій Коровій, який у своєму виступі зазначив, що відкриття ФАПу у сільській місцевості – це важлива знакова подія, адже всі ми живемо у непростий час. Як відзначив Валерій Вікторович: «Життя продовжується. Саме тому потрібно народжувати та виховувати дітей, відпускати їх у доросле життя. Адже діти – це наше все, це наше майбутнє».

До присутніх також звернувся голова Тростянецької РДА Валерій Помагайбо, який у своєму виступі перш за все звернувся до передісторії створення ФАПу. Також Валерій Володимирович подякував усім тим, хто долучився до реконструкції приміщення Глибочанського ФАПу та відмітив: «І стіни лікують, коли приходиш у приміщення нового європейського зразка. Особливо коли у закладі працюють професіонали своєї справи».

Зі словами вітань, до жителів громади звернулися головний лікар КУ «Тростянецький РЦ ПМСД» Пересунько В.А., голова районної ради Лобань Л.І. та голова благодійного фонду С.Тігіпка Семерня А.В.

З нагоди відкриття нового приміщення Глибочанського ФАПу керівники області та району вручили працівникам закладу цінний подарунок.









За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату тростянецької райдержадміністрації
Переглядів: 535 | Додав: Administrator | Теги: Відкриття, глибочок, ФАП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024
Интернет каталог веб-сайтов Винницы